Forum regels & informatie

Gestart door Rob "de Struner", september 17, 2011, 03:50:18 PM

« vorige - volgende »

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Rob "de Struner"


--------------------------------------------------------------------------------

Regels Rusty Trucks Forum: 

Omdat het in de praktijk regelmatig nodig blijkt te zijn, hebben wij óók regels moeten instellen. Als iedereen zich aan deze paar simpele regels houd, blijft het Rusty Trucks Forum ook in de toekomst aantrekkelijk voor iedereen!

Ons forum bestaat grotendeels uit foto's: als je foto's post, houd dan wel rekening met een aantal dingen:

De afmetingen van de foto's gaarne 700 x 525 pixels, zodat een consistent beeld gevormd wordt in de galerijen. Grotere afbeeldingen worden automatisch aangepast!

Zorg dat je het copyright bezit of toestemming hebt om een bepaalde foto te posten.
Als je foto's van derden post is een bronvermelding verplicht. Dit onder andere i.v.m. de wetgeving op het auteursrecht.

Een ieder is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen geplaatste foto's, dus als er een copyrightclaim bij ons binnenkomt, sturen we die door naar de user die de foto waar de claim op rust heeft geplaatst.

Plaats alléén foto's van tijdelijk of permanent buiten gebruik gestelde bedrijfsvoertuigen.

Plaats GÉÉN foto's van verongelukte voertuigen!! Deze worden onmiddellijk verwijderd!

(Foto's van voertuigen met schade mogen wel geplaatst worden, dit ter beoordeling van Global Moderator)

Plaats foto's onder elkaar; niet naast elkaar.

Maximaal 4 foto's van hetzelfde voertuig plaatsen a.u.b.! (Uitgezonderd rubriek: Het einde van een Rusty Truck & More)


Plaats je een avatar, plaats dan geen storende of te grote avatars. De beheerder beslist welke avatars wel of niet door de beugel kunnen.

Je mag meerdere accounts hebben. Deze accounts worden NIET verwijderd als je eventueel na verloop van tijd uitgekeken bent op ons forum, evenmin als de postings die je hebt geplaatst.

Het staat een ieder vrij om nieuwe topics te openen, maar let a.u.b wel op dat je dat in het goede subforum doet, scheelt ons héél véél werk!

Als je HTML bewust gebruikt op een manier die negatieve gevolgen heeft word je gebanned.

Ons forum is niet bestemd voor commerciële reclame-uitingen, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van links naar al dan niet commerciële pagina's. (Hier is een aparte pagina voor gemaakt: Voor de links op deze pagina is Rusty Trucks op geen enkele manier verantwoordelijk betreffende de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze internetsites.) Alle reclame-uitingen door users, hoe klein ook, worden verwijderd.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen posts. De beheerder en moderators zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van posts die ze zelf niet geplaatst hebben. Aan de inhoud van het forum kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. De beheerder en moderators, die alle posts in goede banen leiden, houden zich het recht voor berichten naar eigen inzicht te verwijderen. Zij hebben maar één doel: een interessant, boeiend en net forum! . Zij hebben het bij een eventuele discussie laatste woord!

Zie je iets staan in teksten of op foto's waarvan jij vind dat het niet door de beugel kan? Stuur dan een PM aan de moderator van het subforum waar het staat.
Dit heeft betrekking op alle items op het Rusty Trucks forum.

Door op ons Rusty Trucks forum te posten ga je automatisch akkoord met deze regels.

Regels kunnen altijd worden aangepast als het beheer denkt dat dat nodig is.

Denk voor je iets post na of je post iets toevoegt aan het betreffende forum. Niet gerelateerde items worden verwijderd.

P.S.
Rusty Trucks verstrekt geen adres of andere gegevens die betrekking hebben op haar leden/bezoekers aan derden voor welke doeleinden dan ook.

Veel kijk en leesplezier gewenst!

Vragen of opmerkingen: Stuur een PM aan desbetreffende of mail: rustytruckseurope@gmail.com 


Rob en oale vrachtwaagns: een twee-eenheid!
http://www.dafmuseum.info/